Mange skulle ønske de visste hvordan de hadde det best når de skulle på camping. Likevel er det ikke mye kunnskap på internett om hvordan du skal kose deg mens du leir. Heldig for deg er dette et av få steder hvor du kan finne ut hvordan du får mest mulig ut av campingopplevelsen.

Selv om du antar at skogen vil tilby deg rikelig med ved til campingbehovet ditt, kan naturen overraske deg med regnbløt tømmer eller ved som ikke lett antennes. Ta med litt ved og lagre det i et område som ikke er fuktig når du slår leir.

Når du kommer til campingplassen, ta med familien ut på tur. Spesielt hvis du har barn, trenger alle en sjanse til å strekke bena etter å ha gått ut av bilen. Turen vil være en god sjanse til å få alle begeistret for turen og engasjert seg i naturen.

Unngå dyreliv du kan komme i kontakt med. Bjørner har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker har de vært kjent for å rive opp bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem på mange campingplasser. De er ikke bare smarte og kan enkelt få tilgang til matvarene dine, men de kan også bære sykdom.

Du kan lage smakfulle måltider selv når du er på camping. Du trenger ikke nødvendigvis å spise bare franks og bønner eller hamburgere. Pakk en eske med urter og krydder, olivenolje, brunt sukker eller hva du vil. Du kan fikse måltider som har smak selv når du «grov» den.

Mens du camping, kan du lage enkle middager som “hobo lapskaus”. Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Skjær grønnsakene og potetene på campingplassen din. Bruk stanniol som en bolle, legg ingrediensene inni og brett folien over til maten er dekket. Legg folie på varme steiner eller kullene fra bålet, og til slutt får du en velsmakende «lapskaus».

Ta med nok mat og snacks til hele turen. Du vil ikke bruke tiden på å få mat til hvert måltid, kos deg mens du er på camping. Ta med frokostblandinger, pølser og alle dine andre favorittmatvarer som vil drive deg gjennom hele turen.

Sørg for at du overholder campingplassens regler og forskrifter. En av de største bekymringene er søppel og støy på en campingplass. Folk tror ofte at folk ikke kan høre dem, men støy reiser langt på en campingplass. Det er ekstremt vanskelig å ha noe privatliv, spesielt når folk skal observere stille timer.

Sørg for å ha deksel i tilfelle regn. Når du er ute i skogen, kan et regnvær være vått, kaldt og ubehagelig. Sørg for at du har en slags beskyttelse mot regnet, enten det er telt, hytte eller hengende. I en klemme kan du bruke en søppelsekk som en poncho!

Så lenge du prøver ditt beste for å følge rådene som ble skissert i denne artikkelen, bør alt fungere for deg mens du går på camping. Sørg for at du prøver ditt beste for å dra på camping, for det er en opplevelse for deg en gang i livet, og det vil hjelpe deg med å slappe av.

Slapp Av Og Utforsk Det Store Utendørs